Злыдни

        ЗЛЫДНИ

ЗЛЫДНИ ТУТ УСЕ ЖЫВУЦЬ –
ЗЛЫДНИ ТУТ ЯДУЦЬ И ПЬЮЦЬ,
ГЛАВНЫ ЗЛЫДЗЕНЬ, ГАСПАДАР –
ЁН ЗАВЕЦЦА ЗЛЫДЗЕМАР.

ЖОНКА ЗЛЫДЗЕМАРКА,
А ЗАВУЦЬ ЯЕ ТАМАРКА,
ДЗЕЦИ ТУТА ЗЛЫДЗЕНЯТЫ –
ЗЛЫДНЯВАТЫЯ РАБЯТЫ…

Микола-стихоплёт 2017


Рецензии