Ти не можеш ii забути

Ти не можеш її забути,
А вона відпускати не хоче.
Нехай зорі тобі напророчать
Інший шлях -  і з другою бути.
Щоб тебе не у сІтях  тримали,
А дали для польоту крила.
Щоб про тебе тихенько зітхали,
Напинали добром вітрила.
Щоб твої лікували болі,
Малювали у вікнах спокій,
Дні для радості починали
У кохання вели високе.


Рецензии