I do not love

I do not love in you ordinary things!
I do not love in you simple concept!
I do not stand naive your shyness,
I want that you the lover was, but not the friend!

Fights me for hair, take me, I beg!
Enter me as strongly as you can!
Pour out in me the elastic jet,
Love me cruelly, roughly and as tyrant!

I love roughness of force of your hands!
I love when backhand you beat a bottom!
I love your taste and your smell I love too!
I love when you finish to me in a throat!

I want pull out your hoarse groan from a breast!
I want that will you in ecstasy vibrated!
I want you, will you me take all, as beast!
I want that you will be in me and you in me remained!

Я не люблю в тебе обыденных вещей!
Я не люблю в тебе простых понятий!
Я не терплю наивной робости твоей,
Хочу, чтоб ты любовник был, а не приятель!

Схвати меня за волосы, возьми меня, молю!
Войди в меня так сильно, как ты можешь!
Излей в меня свою упругую струю,
Люби меня жестоко, грубо, сложно!

Я грубость силы рук твоих люблю!
Люблю когда наотмашь бьешь по попе!
Люблю твой вкус и запах твой люблю!
Люблю когда кончаешь ты мне в ротик!

Хочу твой хриплый стон я вырвать из груди!
Хочу, что бы ты в экстазе содрогался!
Хочу тебя, прими меня, возьми!
Хочу, чтоб был во мне и ты во мне остался!

11 МАЯ 2017, 11:21


Рецензии