Так1 смачн1 у тебе губи

Такі смачні у тебе губи
доведуть мене до згуби
що ж мені потім робити
не зможу я тебе любити.
Ти яка-то не серйозна
а буває і нервозна
про багатство в житті мрієш
а вести себе не вмієш
з простими хлопцями брутальна
а з багатими нахальна.
але немає в тебе шарму
душі і серцю робиш травму
кого хочеш,той кидає
і душа твоя страждає.


Рецензии