Певень

         ПЕВЕНЬ

ПЕВЕНЬ, ПЕВЕНЬ, ТЫ ХУТЧЭЙ
ПАДЫМАЙ УСИХ ЛЮДЗЕЙ,
ПЕВЕНЬ, ПЕВЕНЬ, ЗАСПЯВАЙ,
ЛЮД УВЕСЬ ТЫ ПАДЫМАЙ.

ПАДЫМАЙСЯ ДЗЕТВАРА –
УСТАВАЦЬ УЖО ПАРА,
ТРЭБА В ШКОЛУ САБИРАЦЦА
И НАВУКАМ АБУЧАЦЦА…

Микола-стихоплёт 2017


Рецензии