Лiтають

Літають лелеки
У вирій далекий
Пожити зимою,
Вернутись весною.

А ти полетіла
Й жить там захотіла,
Чи тягне додому
Не кажеш нікому.

Людина не птиця,
Та їй не годиться
Забути країну,
Свою Батьківщину.

Літайте світами,
Живіть там роками
Й вертайтесь додому,
В місцину знайому.

Де ви народились
Й як жити навчились,
Привітні де люди
В столиці та й всюди
01.09.17.


Рецензии