***

*   *   *

                «І споживем
                твердий окраєць літа»
                (Людмила)


У кого в льосі
труд-картопля пропадає
А в кого сало
нероздане
не збіжить —
а все лежить...
А в Бога ходим і питаєм:
чи то нам жить?
чи вже не жить?

Земля дрижить.

18.05.2011


Рецензии