Бог перев ря чи сь рег стри!..

*   *   *
Бог перевіря чиїсь регістри!
о — орган...
я — орган
Бог ячить в моїх регістрах
Ким зробивсь я ворогам?
і де Богові посісти?
я — орган
Бог перевіря — мої регістри...
Ви Христу в мені не довіряєте?
не мене, а музику це ображає так!
Легкість!
Ви — гіпо?
гі — попотам?
Бегемот — той краще грає...
а я ліс: і кращий там —
де ягідка лісова є
і літаю

Я літаю! —
там
десь
звідки не вертають...
сік!
й листи вам засилаю...

Всі міністри хочуть сісти!
Ради Бога, якщо музика такая...
Бог! Він підніма мені регістри!..
це ж не біля ліжка — бра
Бо щасливі — лиш в медах
звуки мої ходять вільно
меди світлі й бродять сильно
душоєрозчавлюючий страх —
прах! 
тим повніша
Божа звукоцільність...
Вільним — вільність!!
Найсолодший мед в Його вустах!
Богу пригоджуся — на регістри

16.9.2011


Рецензии