Кораблики

Кожен рік свої має радості –               
Зійде сніг, задзюркочуть весняні струмки,               
Прийде вЕсна у всій її ясності,               
І на вулицю вибіжим ми, дітлахи,               
Повертають додому журавлики,               
Всі радіємо їм, і тоді               
Ми складаєм з паперу кораблики               
І пускаєм по бистрій воді.

ПРИСПІВ:
Хай пливуть паперові кораблики,               
Хай пливуть паперові кораблики               
До небаченої і незнаної досі землі,               
Для дорослих ці білі кораблики               
І смішненькі такі, і незграбні є,               
А для всіх дітлахів – це великі морські кораблі.

Запускаєм легкою рукою,               
Хай летять їх вітрила у сивий туман,               
І маленький струмок є рікою,               
І у кожній калюжі шумить океан,               
І несуться вони по струмочках тих сірих,               
Разом з нами вони веселяться, мабУть,               
І надіємося ми, і дуже ми вірим,               
Що до справжнього моря вони допливуть.

14.02.2017


Рецензии