Державу маемо

Державу маємо свою
Та ще і демократію,
Свободу мови лаять владу
За власних обіцЯ нок зраду
І що зарплати в нас малі,
А промисловські королі
Прибутки хоч й великі мають
Зарплати нам не підіймають.

Країну любимо свою
І захищаємо в бою,
Вона красива і багата,
Ми знаємо від діда й тата
Врожаєм годувала іх
Завжди, тож не любити гріх.

Ти Батьківщино в нас одна,
Ми змінемо усе до дна
І будем жити й багатіти,
Онуки наші та їх діти
У дружбі житимуть з всіма,
Ворожа зникне зла пітьма
І на Землі так вічно буде
Й ніколи світ нас не забуде.
30.08.17.


Рецензии