Машинки

Ми хочемо діткам усім розповісти,               
Для чого машинки між нами живуть,               
Як працюють ті машинки, мають добре ремесло,               
Помагають вони людям, щоби легше їм було.

ПРИСПІВ:               
Їдуть, їдуть на роботу,               
Вирушають зранку в путь,               
Їдуть, їдуть, їдуть, їдуть,               
Лиш моторчики гудуть.

Пожежна машинка – яскраво-червона,               
Завжди поспішає, завжди поспіша,               
І працює, і чергує від темна і дотемна,               
Щоб хатинки не горіли, порятує їх вона.

«Швидка допомога», така необхідна,               
Біленька машинка з червоним хрестом,               
І працює, і чергує від темна і дотемна,               
Щоби люди не хворіли, захищає їх вона.

Щоб був на дорогах порядок і спокій,               
Машинка поліції їде туди,               
І працює, і чергує від темна і дотемна,               
Щоб машинки не сварились, примиряє їх вона.

Машинка-маршрутка, автобус маленький,               
Куди нам потрібно, туди й довезе,               
Їздить, їздить та маршрутка, їздить зранку дотемна,               
Щоб ми пішки не ходили, порозвозить нас вона.

Машинка «Таксі», коли схочеш, приїде,               
Тоді, куди схочеш, тебе відвезе,               
Їздить, їздить і працює від темна і дотемна,               
Якщо дуже поспішаєм, допоможе нам вона.

А ось – вантажівка, машинка вантажна,               
Вона дуже сильна, сильніша за всіх,               
І працює, і працює від темна і дотемна,               
Щоб тяжке ми не носили, вантажі везе вона.

Зламалась машинка, або заблудилась,               
То евакуатор підвозить її,               
Він працює, і працює, він рятує у біді,               
Як потрібна допомога, приїжджає він тоді.

23.03.2017

Пісня "МАШИНКИ"
https://www.youtube.com/watch?v=I-W2Ilqgf_Q


Рецензии