Слоненята

З ранку і по вечір бігає малеча,
Скаче й веселиться дітвора,
Раптом між дворами чути голос мами,
Кличе, бо додому вже пора.

Ніч іде до хати, час лягати спати,
Тільки щось не спиться аж ніяк,
Ну, і як тут бути? Щоб скоріш заснути,
Порахуй маленьких слоненят.

ПРИСПІВ:
Слоненята бігають, бігають, бігають,
І сміються весело i хихотять,
Слоненята бігають, бігають, бігають,
Ніжками товстенькими тупотять.

Забіжать у річку, наберуть водичку
У свої маленькі хоботки,
Бризкають на себе і на всіх довкола, -
Вони теж малята й дітлахи.

Але слоненятам теж пора до хати,
Бо сідає сонце у вечірній час,
Як слониха-мати їх вкладає спати,
Що вони рахують? Та, напевно, нас.

21.08.2017


Рецензии