Богам бути р вним можливо ль людин

Богам бути рівним можливо ль людині,
Ні, дійсно людина сильніш,
Нехай пам*ятає це кожен віднині,
Кохання спіймає хуткіш.

Бо боги не можуть кохати як люди,
Не дана ця сила всім ім,
Боги хоч шукають кохання усюди,
Але не зійти ім зі стін


Рецензии