Зустрiч

Кохала, любила,
Та вийшло все чомусь не так.
Чекала, просила…
Не дочекалася однак.

А за вікном весна цвіте,
І пригадалося усе…
Зустрілися з тобою ми
Серед холодної зими.

Казала і знала,
Що наша зустріч тільки біль…
На долю гадала,
Бо найдорожчий ти, повір.

А за вікном сірий туман,
І наша зустріч  це обман.
Причина в тім, мабуть була
Холодна і важка зима.


Рецензии