Джмелеве - дж-ж-ж...

Джміль джмелІв малим джмелятам:
- Годі, друзі, джерґотати*!
На сніданок - джем у джбані.
Джинси й джемпери у ванній. - 
Одягаймось, не барімся.
А як встигнім - звеселимся.
Джміль ді-джей усіх джмелів
До джерельця запросив  -
Джаз у джунглях буде грати,
Навіть джигу* танцювати.

*джерґотати - швидко голосно говорити, розмовляти

*джига  -  вид швидкого народного танцю, який виник у 16 столітті в Англії


Рецензии