Психоз

Бог, розбий мене паралічем,
Сьогодні будемо ми з тобою,
Звиватися по підлозі черв'яком,
Звіриною крапаючи слиною.

Судорожно нігті обривати,
Об зуби гострі ножа,
З даху повільно злітати,
І плавно падати неспішно,

Ах, цей радісний психоз,
Як пліснявілу білизну,
Як не розжований гній,
Шкода серце слабке твоє.

Нас вже конвульсія трясе,
Ревуть тварини в мізках,
Болем перекошений яскраво-червоний рот,
І рвуться вени на очах.

Спазми, неосяжна діра,
І знову мені не повезло,
Ніж, що летів у бік нутра,
Мені упирається в ребро.

Ах, ця нервова хвороба,
Ну та чого ж ти хороша,
Як недосъеденная плісняву,
Як недогнившая душа.

Як зерно, що не дозріло,
Недораспаханных полів,
Як не долезшее гівно,
З недорозвинених дітей.

Як недопуганая лань,
Як недострелянный олень,
Як недоношене дрантя,
Як недовыстраданный день.

Як запахи гнилих зубів,
Вчорашньою ніччю з рота,
Як звивання глистів,
Усередині здохлої худоби.


Рецензии