Cонця схiд - священнодiя!

Сонця схід - священнодія!
Знов народжується днина!
Дощ пробігся, плюсь! - на вії,
Кошеня прогнав, той - з тину

Стриб! Хлюпочуть босі лапки,
Навздогін біжить дощисько,
І нема... Лише трикрапка.
День трива. Й життя - так близько!

Сходить Ніч. Священнодія!
В письменах віддавніх вишніх -
Життєствердження й надія,
Заповідані Всевишнім.

написано 20.08.2017


Рецензии