***

Матуся - моє перше слово.
Немає ріднішего від нього.
А тато -друге, зрозуміло.
Добробуд, захист - його діло.
Він є опорою родини.
Бабусі, дідуСі рідненькі,
Сестри й брати - всі діти Неньки.
Вона єднає всіх
В одну родину,
Велику, славну Україну!
Моє тут все! З дитинства знаю.
І я їх щіро всіх кохаю.
Я так люблю їх, дуже, дуже.
І ти люби їх, милий друже.

      10.01.2007 р.


Рецензии