Врода...

Що вас приваблює? Моя врода?
Ні, те що слабка та щира неймовірно.
Кохаю та ненавиджу людей проданих,
Що за гріш хвостом машуть покірно.

Посмішки ховають злість та дратівливість,
Тяжко дихати; крізь бруд людської суті.
Не врятує від ударів жодна пильність.
Ми нещасні та безсовісно розкуті.

Заспівати щось душевне вже не можу;
Серцю боляче, воно німим зробилось.
Я на себе зовсім вже не схожа.
Сни та мрії скаменіли і розбились.


Рецензии