Час

Все що мені потрібно -
Це любов але взаємна.
Все що мені бракує -
Це тепло поцілунків.

але на жаль, не зможу зупинити час.
Не відпускай, не втікай ;;від нас.

Крізь зорі посміхнусь тобі,
Моє серце горітиме у вогні.
Я так чекаю тебе
Я так люблю до болю
Просто будь зі мною, зараз і назавжди.


Рецензии