В депо паравозый ныскилькы ж,

Шо луплять ув хару дымищы

Хто вырезал с кал монументы?
Хто здзелал вот Лялю дыбэлыщу?
Ведь нада ж, більш чым за 100 мэ3j!
А вота з ляліта шэ j діскы ш!..

А ты jды на зоры щэ высцысь!
А хулі ж тут во в пасць бензінав!
І ты вжэ улад похоріщаеш.
І влад, го, j заснэш зарэ, дідку сь.

Ну, нету жэ в міре j богів ныц!
Да шо вы! В Яновы ны Вовка j!
І хто ж-то загріб пак Коточка
Дэсь, оj, куды в норы глыбокы!..

Е Світ. І е Тьма. Сылы рівны ж.
Поjды да пісьны на звір сціны.
Бо ты жэ в замкы jіхны вліз бы j
О гындэ в Кульковы пранцывок.

СпуСціМося ж  крохы, мо, вныз, псін!
Да выjды внюхны хоть в купі що.
Ну, так, каль окна посыды с час,
Колы поезд прэ дэсь до ж Мыньська.

Да, го! Ты дагоныш сашків жыдьськ.
Вот прот тепловоз жа вас дывныj.
А топлівко ж  з маслеца лін прам.
І дэ колы гэ всэ замінять?

Булы ж в полы 2 дубкы рімны.
Чого ж-то хтось скы2в раміня,
Колы-тколя ліз до хваjніркы,
Шо любыть бы гэтак  ж пак  Тігра j.

І вот я j доjіхав до міста,
Дэ но всэ, дывы но, отлічно.
Століца жэ фсё жэ, норыця!
Тут з газамы ж боруця німцы j.

Сядыся ж во гітё пуд jільлё
Да но вуж піші сабе вірші ш.
Да шішок збірі сібі с 4.
І ныц ны кранэ тэбэ дылда j зь.

І всюду па парках ды j сквірах
Скамеёк  да лавок штук двісты ж.
От дэ мы попалы вдруг рыхтык.
Стыжыночкы стычых  чы ж  пышок.

...ну, вот жэ. Вона й нас пудыймэ фш


Рецензии