З днем народження

Дякую Богові своєму при кожній згадці про вас,
і завжди в усякій молитві своїй за всіх вас чиню я молитву з радощами, за участь вашу в Євангелії від першого дня аж дотепер.
До филип'ян 1:3-5

Мирославі Мельничук

З днем народження люба і мила,
Моя подруга й сестро свята!
Нехай світло на сонячних крилах
Наповняє твій дім і життя!

Нехай радість з небесного краю
Тобі силу дарує й любов!
Я пишаюсь, що я тебе знаю
В спілкуванні безцінних розмов.

Дуже вдячна Небесному Батьку,
Що зріднив нас, як рідних дітей!
Ти з'явилась, мов сонце, зненацька!
Я ціную, сестричко, тебе!

Нехай милість безмежна й велика
Над тобою царює завжди!
Нехай злом не торкається лихо,
Щоб не знала лихої біди!

Знову, щиро я благословляю
Твоє світле й майбутнє життя!
З днем народження поздоровляю!
Будь щасливою, люба моя!


Рецензии
Здравствуй милая Танечка Славное поздравление на Украинском так писать уметь надо Как ты? благодарна тебе просто за дружбу.

Наталья Мурадова   27.08.2017 10:23     Заявить о нарушении
Спасибо за отзыв, Наташенька!

Татьяна Мороз 2   27.08.2017 23:16   Заявить о нарушении
Танечка здравствуй Приходи на страничку моюhttp://www.stihi.ru/2017/08/28/3373

Наталья Мурадова   28.08.2017 10:26   Заявить о нарушении