Не сприймай все серйозно чи близько

Не сприймай все серйозно чи близько,
Тут без тебе знайдеться хтось ще,
Хто розбився і впав трішки нижче,
Хто мовчить і ковтає себе.

Не сприймай все близько до серця,
Хоч і світ летить не туди,
Ти у ньому знайди своє місце,
Ти біжи до своєї мети.


Рецензии