Ти - песня моя,... укр

Ти - пісня моя, ласкава і ніжна.
То трохи сумна, а то дивовижна.
Буваєш без слів, тоді плачуть всі ноти.
І дощ залишає на серці свій дотик.
Ти - пісня моя, то тепла, то сніжна.
Буваєш ти сіра, а ще білосніжна.
На вигляд тверда, на дотик чарівна.
Пливеш через душу зворушлива й дивна.
Ти - пісня моя, надзвичайна, єдина.
Буваєш мов ніч, і зіркова стежина.
Якою б ти пісня моя не лунала
Я кращої музики в світі не знала.


Рецензии