ГанньбА ВСIЙ ВИЩий ВЛАДi, РАДi НЕ МАТерi а ЗРАДi

ГанньбА (позОр) ВСIЙ ВИЩий ВЛАДi й РАДi - НЕ МАТерi -  а ЗРАДi!

                День НезалЕжностi = День ТРАура у НАС -
                тухлЯтиной дохлЯтиной проПАХ!

                ТУТ: И = росIйське "Ы"
                I = росIйське "И"
                i = росIйське "и"
                Є = росIйське "е"

                День незалЕжностi УкрАїни -
                день - не СВЯТа - трАурiв:
                для бИдла-НАС - тухлЯтиной проПАХ -
                дохлЯтиной вонЯЄ - ТАК проПАХ!

ГанньбА  ВСIЙ ВИЩий ВЛАДi!
ГанньбА  ВерхОвний РАДi = ЗРАДi!
ГанньбА  булЫм ВСIМ в нас президЕнтам -
НЕ ннерадИвим Учгяи та ствдЕнтам:
грабiжникАм та шпигунАм, та iншоМОВним резiдЕнтам!

ГанньбА попЕРша - й САМа ж бIльша -
бо ж - початкОва й САМа ж ГIРша:
МихАйлу зачинАйлу ГРОБачЁву -
що розвалИв та ЗРАДив ВСЮ iдЕю IллiчОву!

ГанньбА - ТЕЖ пЕРша - й САМа ж бIльша -
бо ж - початкОва й САМа ж ГIРша:
БорИсу єльцину - злодЮзi -
САМому ж ГIРшому в окрУзi!

Бо ж ЛИХа наробИв - вiн бIльш - нiж ГРОБачЁв:
УСЕ ж вiднЯв - ЩО де хто МАВ та що знайшОв,
ВiйнУ стращЕнну ж розпочАв -
в МосквI, в ЧечнI - монгОл де не дичАв!

ГанньбА ж i ГНОМу КравчукУ -
у ГРОБачЁва - хлопчакУ:
УкрАїну ж - мов ГОЛую зостАвив,
та на колIна ВСIМ постАвив:

""- РобIть ви з НЕю - ШО ВАИ ТРЕБа -
    воНА ВАМ = ЖIНка шир-поТРЕБа:
    хоч розхлiбАйте, хоч гребIть -
    хочА б - наВIЧно, хоч на МИТЬ!""

ГанньбА велИкая для КУЧми,
та ж i не МЕНша - для КучМИ:
""- Со СШАтами ж ВЫ - б-ГЛЯДЬю были СЛУЧны,
    С ЕвроСоЮзом тож былИ случНЫ!

       РазГРАБили УкрАину ВЫ ВСЮ -
       тянУли ЖАДно - КАК же ВАМ не СТЫДно:
       зятЁчку ВИТе ПинчучкУ -
       а тому ж - МАЛо: АХ - еМУ ж обИдно!

    ВЫ ж президЕнт - не Уличная дЕвка,
    и ВЛАСТЬ огрОмная для ВАС былА даНА:
    ВЫ ж дЕйствовали - словно как издЕвка -
    УкрАине на бУдущи векА и времеНА!""

ГанньбА i Ющенку - та ж ВIН же ж - ТIЛЬки ПЕШКа -
iДЕ тудИ - кудИ пошлЕ КорОль!
ПриймАли РIШення ВИ - на орЕл чи РЕШКа -
Та ж - мАбуть ВИ - забУли свiй паКорОль!

ГанньбА безМIРна - ПАНу ЯвнукУ -
за президЕнтство, та i за усЕ:
ВАМ грабувАли все - НАвiть мукУ -
чи ж борошер - не ХАПайтесь за ЦЕ!

Та й за вiйнУ - ГанньбА ВАМ i безМIРна -
ДонЕцькая ж вiйнА - й тепЕр гпимИть:
К ПЕКЛвi б ВАМ булА б посАда ВIРна -
ДонЕцткая ж вiйНА - все ше гримИть!

ГанньбА ВАМ i безМIРна й ВороршЕнкам -
поПЕРШе ж - за ДонЕцтку ту вiйНУ!
I з ЛЕНiним - позИцiя неВIРна - воровшЕнська -
нащАдки ж увесь ЧАС НАШ - не пiймУть!

ГанньбА  ВСIЙ ВИЩий ВЛАДi!
ГанньбА  ВерхОвний РАДi = ЗРАДi!
ГанньбА  булЫм ВСIМ в нас президЕнтам -
НЕ ннерадИвим Учгяи та ствдЕнтам:
грабiжникАм та шпигунАм, та iншоМОВним резiдЕнтам!
    ....................

      Я прОшу пробАчення -
      за моє небАчення,
      та за прмилкЫ -
       що йдуть вид рукЫ -
       що ЙЭ набырАе -
       бо ж - ЗОРу нэМАе!
    ВИК: ДонЭцьк: 24 ЖНИВеня-сЭрпеня августа 2017-го


Рецензии