Гутын таг! Э, ты, дурак!

Выjды, бо по лбі тя шас!

Ну, комедія з жыдів!
Жырыновскыj лупыть всіх:
Блін ты! Счас в псіхіа3чк
Фпру і Польщу і Вкраjін!

Ты по чjіj хадіш зымні?
Га? Сыjчас в пытлю соплі!
А ты тама замовчы!
Офіцэры! Эj! Сюды!

Гых! Мні армію втовклы!
Да мы щэ j до вас ны j шлы!
От как станем шас в штыкі,
Будыш сраты в брукы, тхір!

Ну, граніца. Пырыхід
Са Ільва ву Деву ж всіх.
І ны відае ны Мыш:
Дэ ж-то пак якыj шэ Тігр.

Петя чы Пітух тобі:
Так! Довольно! Хопыть з нас!
А ну вывыды солдат
Гонды во із Порохна!

Так от мы чытам Указ.
Договор то біш в Сашка.
Іностранцы эт жэ раш.
Ны наёмнікы Пытра.

І вот ажны 60
Трэплым-шкурым поросят.
Телевізор ж гэ театр:
Самых главных декПукТат.

Ніть сутьбы ужэ в русалк.
Зарэ весті сообщат,
Дэ чого добывся Васьк
Тут на попрыщовы в тявк.

Бо ж горыть вжэ вся МоськКва:
Пырыдел наследства в падл.
І но в МіньСьку тішыня:
ГубыРаем вурожяj.

Ну, ростэмо екся каксь.
Но РосТов товарыш в псарнь.
І запалюе уж тьма
Всэ шо можэ с-паттішка.

...а у нас вот выjшла кныжк:
Jіхав Кінь по ДырЖыні.
А друга щэ на Луні.
Ну, там Кіт шэ в Лунінці з


Рецензии