***

*   *   *

                Федору Степановичу і Жанні Євгенівні Ващукам,
                моїм рідним, прекрасним
                лікарям сердечно присвячую


Просто непримітно стать веселим
більше обдаровувать!
щедрить!!
Бог вас вселить
світлих вас у світле вселить
як в трисонячність
де світлом жить!!


Радуйтеся з безпечальним новоселом
я пружний ви через мене наберетесь
як веселий набирається веселим!
був веселим в попелі веретищ
та й тепер серцям повний букет —
щоб докинуть в трепетнеє
серце
всі гарячі
всі здорові і веселе все —
це
розпросторюється радісний поет!!


Щедрий — ти відмінний:
стань веселим!
більше обдаровувати!
і щедрить!!
Бог всіх вселить! —
в кантилени-села!
музикою цілуватись!
літо з житом жить!!
З Духом жить!!!

3.11.2000, 15.02.2014


Рецензии