Успiх

До успіху по різному ідуть,
Зубами й кігтями невдачі рвуть,
А дехто лише розумом своїм
Й успішні вже на завидки усім.

Тож перші вірять в силу і розбій
І не соромляться не чесних дій,
Бо успіх це приємності життя
І гонору для себе здобуття.

Розумний вірить лиш у розум свій
І не вдається до не чесних дій,
Бо  знає в успіх розуму свого,
Люд бачить й поважає вже його.

За розум й успіх вип’ємо до дна
Бокальчик українського вина,
Ми ж нація освічених людей
Тож подолаєм дурість злих сімей.
23.08.17.


Рецензии