Мрiя

В собі несе кожна людина
Якусь славетну, добру мрію,
Що марить хмарами за дарма.
Висміюють віки в шухлядах,
Незмінна тільки висота.
Летіти хочеться в той край,
Неначе Ікор – в небо руки,
Злітати з піснею на звуках,
І поборовши всі жахи.
Нас кличе мрія в час легкий,
Відкривши двері у новітнє.
А з нею день, немов би світло,
Де заграває сенс відтак.

23.08.17.


Рецензии
Дай Бог тебе крылья,покрепче чем у Икара !

Игорь Обризан   17.12.2017 22:44     Заявить о нарушении