Ещё помнит Украина - вариант на украинском языке

Пам'ятає Україна

Ще не вмерла України ні слава, ні воля
Ще руїни Чигирина пам'ятають воїв:   
Козаків з реєстру, козаків січових
Тих, що разом з руським військом захищали волю! 

Свою волю, кращу долю усього народу, 
Свою гідність, добру славу слов'янського роду
Сталінград та Севастополь, Київ, Закарпаття -
Кров'ю полита,  вірою злита ця земля та - ми браття!

Ще не вмерла України ні слава, ні воля,
Ще околиці Полтави пам'ятають воїв:
Козаків з реєстру, козаків січових -
Тих, що разом з руським військом захистили волю!

Март 2014г.


Рецензии