Привiт, лiто!

" Привіт " - тобі літо скажу,
До тебе полину на крилах,
У пам`яті все збережу...
Чаруй, колихай в морських хвилях.

 
Найкращим дарунком мені -
Це зустріч, якої чекала.
Чайки кружляли вгорі,
і серце моє покохало.

 
" Привіт" - тобі літо скажу,
Я знову у тебе в полоні.
Знайому стежину знайду,
Зігрій мене в теплих долонях.


Рецензии