Гугол в угол! Бо мы

Ось, бач, Янд обновляjім

Улетелі буслы.
І ныма вжэ j парадку.
Всё кругом но горыть.
Ібо, да, это август.

Мы таксамо булы,
Бы бусёк онь с Тамарко.
Клёкотало вну3.
Но я став уж, как батько.

Розлытілысь пташкы.
Хто в нізах, хто чуть далыj.
І ны трэ j ны звоныты.
А нашо.

А я встав тут – фскочыв:
Божэ правыj! Да как то?..
Гэто ж зарэ ля мні
Хтося будэ крыць даха ж!

Ну, бо ж договорывсь.
А тут, гы: да, дід Вася,
Там каль тэбэ пынькы
Вжэ барылцэ шукають!

Натто ш стычыjі псы:
Онь прыjіхав jіх Сашка фш!
Да шэ j шось заробыф!
Так шо что – прапіваЯм!

І а дэ помочнык.
Jіх ш ф Шурка аж 120.
Но... колы выпывк ныц.
А шо зарыкы – танцы!

Гот мы сёння j схопывсь:
Бозе! Місяць проспалы!..
Ну, да j шо тут робы.
Срок затменя ж но начавсь.

І военны грыбы
Но j хвалылысь прыд намы б:
От дывы на, ек мы
Сіно соні згрыбаем!

Всюду всілысь хвалькы.
Но j даваj крыты матру.
Нащо Зэмлю любыць.
Гэто быця сыба псам.

В нас матеріі  – тьмы!
І быз духа ж вона все.
Ну, і шо ж во но валыцьця
І бурлыть, і выщыть?

Да рунда фсэ! Сюды
Во но глень, друг-товарыш:
Мы вжэ j гугла впыклы!
І в чэсць Януса яндыксны.

... я ж шэ вот пак якыj


Рецензии