Часу мало

Відсапайся, замислися в перерві між моїми римами.
Я не знаю, чи настане завтра мій час.
Звільни свій розум, тіло і душу.
Увійди на власну територію, цей світ вийшов з-під контролю.
І якщо я помру перш, ніж прокинуся,
Я благаю Бога забрати мою душу.
У мене одне життя, одно серце, один розум.
Я не готовий померти, давай залишимося в живих.

Навіщо мені брехати, якщо я знаю, що це правда?
Якщо я не правий, значить, я не правий, значить, скажу - це круто.
Це закон самої Землі, який уб'є мене перший.
Це Бог усього всесвіту, який врятував мене при народженні.
Я не самовпевнений, не вирячився, мені все одно, якщо ви мені грубитимете.
У мене сто віршів, сорок пісень, що на це скажете?
Середньостатистична людина доживає до шістдесяти п'яти років, у мене ж дев'ять життів.
З Божою допомогою я використовую все дев'ять.
Ти знаходиш мене жорстоким, я вигадую з почуттям.
Я тримаюся тут на поверхні, а тобі краще піднятися в повітря.
У тебе є гроші, одяг, подружка, нуль відсотків.
Але якщо зламати тобі ніс, брат, це стане безглуздим.
І так вже було, але тебе не доставили мертвим.
Ей, ти мене чуєш, це життя стає таким, що лякає.
Ти ще не все про себе знаєш.
У тебе один шанс на гру, і твої карти роздані.

Відсапайся, замислися в перерві між моїми римами.
Я не знаю, чи настане завтра мій час.
Звільни свій розум, тіло і душу.
Увійди на власну територію, цей світ вийшов з-під контролю.
І якщо я помру перш, ніж прокинуся,
Я благаю Бога забрати мою душу.
У мене одне життя, одно серце, один розум.
Я не готовий померти, давай залишимося в живих.
Я не можу бути стриманим із-за ваших приземлених способів життя.
Піднімися і відскоч рикошетом від моїх звуків.
Я не готовий померти,
У мене залишився кілометраж, щоб його проїхати.
Я з вами не гратиму,
Між ненавистю до мого Бога
І його появою на моїй стороні, я міг літати або ходити по воді,
Зціляти його дочок, ви ніколи не бачили артиста,
Який би виплеснув цю правду, цього року я знищу страх.
Я - новий першопроходець, і я все ще дитина.

Відсапайся, замислися в перерві між моїми римами.
Я не знаю, чи настане завтра мій час.
Звільни свій розум, тіло і душу.
Увійди на власну територію, цей світ вийшов з-під контролю.
І якщо я помру перш, ніж прокинуся,
Я благаю Бога забрати мою душу.
У мене одне життя, одно серце, один розум.
Я не готовий померти, давай залишимося в живих.
У мене немає зайвого часу, це наостанок.
Я не упевнений, що це підсумок мого життя, зі мною ще не покінчено.
Я залишив вам послання, відповідь на деякі питання.
Хто? Що? Чому ми тут?
Звідки тут страх, і якщо я помру, чи піднімуся я в повітря, як птахи?
Моя точка зору ясна, я збережу цю позицію.
Я не можу видати цей секрет, видати цей секрет.
Те, що вони говорять, не може мене зломити.
Врятуй мене перш, ніж почну мінятися.
Жителі Землі, я хочу почути, як ви співаєте.
Продовж своє життя, наскільки це можливо, я хочу побачити її блиск.
Адже якщо я помру, я знаю, що чекає мене на іншій стороні.
Одне життя, один Бог, і я злечу високо.


Рецензии