В горах казкова, сiра печера...

Лебеді...

Здавалося вони танцюють...

Роблячи коло на воді торкалися клювами крил,

витягуючи по черзі то ліву,то праву лапку.

знову коло і завмирали одне напроти одного...

Ніжний дотик вздовж шиї, тихий хлопок крилом...

Завмерли...

Два білих птаха подібних на одне серце...

Це був танець кохання...

 

На моє плече сіла маленька муза.

Вона шепотіла мені на вушко

Казку про кохання....

 

 

 

Небо глибоке, сині волошки,

Ліс загадковий,тихі озера...

Квіти на травах схожі на брошки,

В горах казкова, сіра печера.

 

Кажуть, кохання в ній проживає,

Світла боїться не йде до людей...

Дівчина юна кохання шукає,

Не досипаючи літніх ночей :

 

- Вийди з печери,мені покажися,

Піснею щастя в серце зайди...

В очі великі йому подивися,

Ніжності струни в душі віднайди...


(світлини і колаж автора)


Рецензии
Красивий вірш про кохання. Романтичний. Дякую!

Надежда Крайнюк   18.02.2020 23:27     Заявить о нарушении
Вам дякую!

Юля Куропата   15.03.2020 14:22   Заявить о нарушении
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.