Стевшы зубы, ходыть трутынь

Да но прэ у пащу кашку вш.
Гэто хто пак в Кот...

Шо такэе яjца всмятк?
Хэ! Ны знаеш ныц шэ ж, Гад!
Вот дывысь но на Зміjк,
Ек трэ в больніцы лічыцц.

Ты заjшов но j на ж тобі
Скікы хочыш вуж харчів:
Ха! Борща з бурака!
А смят... аны а ны в Карп.

І товді, ну, на всякыj случаj схватыш
Хоть штук 7 чы j со j 2цыть
Яек хваjных та домашніх.

Да j ны трэга ш холоділк.
Бо воны зу7 взварылс.
І дыржы в тумбы, Бык,
Хоть бычкы, хоть с кабачкы.

А шо, вам шэ діетычн?
То мы зары 8 прыщ:
Так, туды ны ходы!
А сюда j но в тапочках!

Ібо ш главно шоб чысцінь.
І ны пэрднув а ны Шпінь.
А Хотабыч заjды
Да j рохЗмову завыды.

Так-так-так! Всі ф кругляк?
Шоб борідка до да цыцыj!
А, ха, шлакы ганіць
Но патсоленаю піщ?

І, ну, как гэто – Зімля?..
Чы Водычка в Рачынька? –
Да усё ты, товкач,
Ны чінарыш ні фіга ж! –

А! Сыбэ сама ны родыш,
Шо надія но на Бога фш?
А чого ш склоненьне к полносць
Прырождёная?

Ну, да в нас фсекда Астролог
Гэ но олух, бы j сукно тэ,
Шо подлічвае вас
ХіміКатКамы.

Гот пак, да, ерунда
Гэто но во каля попы.
А во там, дэ клішня,
Чося чоботы в Явдохы j.
Да і ходыть матка боска
По палаты ву панчошках.
А кругом жарыть сонц?
Ну, і шо ля жовч.

Мы тут зарэ сходым к ПадЛы
Да і снова запытаjім:
Шо то ты да ля мні
Ны цвыточкыj ні паліф?

І скыдае чы вжэ топці
Тая, шо вродыла Грома Ж.
Да ведь над ф тазік Васьц
Скінуць фсе шкарпэтКі зь Ганьдзь.

Гот какая в Мняв тут Сёмка!
Ты ж 7мёрку зь да вутопчыш.
Ведь учона ведьмарк.
Шэ j іj знаjт колдофства.

Вот граблі стоЯть каль шкапа,
Шо лупылы чы дэ Пранца.
Но куда  – выкы2ць?
Да, го, дасьць сатана!

Хаj ліпш лупыть півынь дупыщ
Да фсэ праву ногу с кровЮ щ.
А за шо? А про шо?
А ні какіх знакав ф Козь!
Пад тапор дзявбло!

І давЛене скачэ j шпарыть.
Гэх, а пульса j ны чуваты ш.
Да! Я ліпш, как Яга,
Залуплю уфсіх домашнь!

Ібо ш сын прыбрамш кроваті
Да замів усе гнылячкы.
Да змыныв те самы швабры
На фсэ новшэ, вах.

Ібо скількы роду в бомбы!
А ны Тёлка ны j фономытр.
Пувтора ж мыльёна
Трэ ввалыты за гомняшк.

Ну, і вот. Ну, і вот:
Ходыть баба, бы цвіток!
Ібо но ведзь работ
Трохы лечыць Макаронк. 

... ібо выглядзець, мо, нада
Вось ціп как Казірожц


Рецензии
Длинный непонятный стих!
удачи!

Ника Стоик   31.08.2017 12:43     Заявить о нарушении
Длинный, непонятный стих,
Если руский слишком Ник Сь.
А коль ты почти хохол,
То ныек ныухохочсь.

Ну, пошла в больницу баба
Да й пытае тама яйка.
А там вам 35, можэ, щэ й ягодк смачн?

Васыль Брыль-Кобзар   06.09.2017 19:07   Заявить о нарушении
Ах, Василь, ваш каламбур,
Мозг мой сверлит словно бур,
И больница и яички,
Рифмы ваши словно птички!

Ника Стоик   07.09.2017 14:36   Заявить о нарушении
Вот пак како наша РИМА
АМИРае аж ад Брыля вж!
НИКАда не бачыв 100 ИКл
Да на во страницы мойий.

Васыль Брыль-Кобзар   08.09.2017 02:16   Заявить о нарушении