Ми справимось

Ти не сумуй, я повернусь обов'язково,
Ніжно поцілую твою рідну долоньку,
Не плач, повір, це все тимчасово,
Я буду сильним, буду захищати доньку.

Буду боронити вас усіх і Україну,
Від ворогів що наступають на п'яти,
Відверну горе, біду і страшну руїну,
З твоїм коханням зможу все здолати.

Твої очі буду на полі бою пам'ятати,
Ніжну усмішку яка торкала душу
Я за це зможу і життя віддати,
І всіх ворогів вмить зникнути я змушу.

Я понесу з собою міць і небачену силу,
Буду боротись до останньої краплі крові,
Я зможу, я вистою, я доб'юся миру,
Не дам на рідній землі вирости злові.

Ти земле тільки тримай мої ноги,
Щоб не підкосились від ворожої кулі,
Бо ж я один не вистою, не маю змоги,
Не дослухав я співу птахи-зозулі.

І нехай мені буде дуже страшно,
І похмуре небо протягнеться наді мною,
А я тихо помолюся в небо вчасно,
Згадаю миті коли обіймав доню з тобою.

Ти не лякайся що сльози закривають очі,
Що тьма заполонила нашу Україну,
Ми справимось, хоча вже рана кровоточить,
Ми вистоїмо, не віддамо нікому нашу країну.


Рецензии