***

*  *  *

Вхід.
Вам в хату
з двору —
принести напору?
Ну багато цього чоловіка!


так багато чоловіка
цього —
вискакуй у вікна
Як напору нема —
і — таїна стікає.
Життя
з хат витіка.
Є ! —

ангел вечірньої смуги
в лиловості спостерігає

24.11.2010


Рецензии