Пров нц я. Кози... Глянь...

Провінція. Кози...
Глянь: мене це —
відвозять!
Але моє серце
буде з Тобою...
Вторинності вступ
дерев’яному гобою...
і все ж моє серце —
з Тобою

Осокори тремтять
скатертинки подвійні
під гостромрежаним Вегас
Любов! Любов:
провінційна — постійна!

і понад оберегом...
Поголоски про війни
прецінь: пряність столу...
задорожна патикова провінція
Змилуйся, я Тебе не
забуду! —

ніколи!

Ось вже! — слух...
Частий частокіл і побожність
Терпкий Боже
горіх я, схоже,—

в Тобі це відколи!

10.11.2011


Рецензии