нишлэргэ?..

Адым саен мэет,
Адым саен
Кемдер уйлый улем турында.
Имезлектэн эле аерылган-
Э язмышы
"узе кулында…"

Бер ялгыш суз,
Караш,
Сулыш,
Тавыш.
Баш миендэ туган хэтирэ -
Коче белэн
Бэлки
Телэмичэ
Динсез,
Кочсез
Жанны утерэ.

Упкын тулы
Ташкын тулы жаннар
Нишлэсеннэр,
Гаеп  кемдэ сон?
Мэгънэсезлек тулы бу доньяда
Сокрый кочып уле баласын…
Ярсып-ярсып…газис анасы…

Хэрбер бэндэн
Бэхетеннэн азып,
Ашкынганда гомрен озэргэ:
Бу доньяда, Ходам,
Бу доньянда
Минем ишелэргэ
Нишлэргэ?!

 <редакциялэнмэгэн>


Рецензии