My salvation - miracle

MY SALVATION – MIRACLE

Куплет N1:

Later we a dead –
This is in my head.
Create to love is now
And tell me, tell me how.
Tell me , whats a dream,
My is hope to beam.

Куплет N2:

You my darling friend
From at fairytale.
Happy in my soul,
I'm to heaven go.
This is magic touch,
Thank you very much.

Припев:

My salvation – miracle,
My salvation – miracle,
Miracle, miracle…
My salvation – miracle,
My salvation – miracle,
Miracle, miracle…

2017 г.


Рецензии