Дарунки

Завітало до нас в гості
Літечко ласкаве.
Принесло своїх дарунків
У наш край чимало...

Зорі ясноокі,  сонце в небі голубім.
Теплий-теплий дощик, довгі ясні дні.
І танок метеликів на лузі широкім,
І кружіння ластівок у височині...

Фрукти солоденькі, ягідки смачні,
Зелень ароматну, трав духм'яних цвіт.
Овочі корисні й квітки запашні,
Бджілок медоносних і джмеля політ.

Відпустку біля моря і захід сонця чарівний
Друзів, рідних коло і цвіркунів нічні пісні.
Радості і щастя тонесенькі струнки
Дякуємо літечко за щедрі дарунки.


Рецензии