Та не дiждався вiн зорi...

Присвята пам’яті відомого українського співака
й музиканта Кузьменка Андрія. Загинув у
автокатастрофі 2 лютого 2015 року. Народився
17 серпня 1968 року

Пік творчих злетів, визнання і слави.
Горів, неначе зіронька яскрава.
Любив життя. Співав на радість людям.
Свободу він вдихав на повні груди.

Та обійшлася доля з ним жорстоко,
Верба сумує, плаче одиноко…
Злий рок свою поставив чорну  мітку,
Ефір повідомляв жахливу  звістку…
 
Одна лиш мить… Пішов Андрій у вічність…
Життя його спинилося трагічно…
Любив людей  і рідну Україну!
Та не діждався він зорі… Загинув…


І лине пісня – пам’ять про поета,
У височінь, щоб чула вся планета.
Співак  з піснями буде жити вічно.
Про нього слава житиме велична!
 
13. 02. 2015 рік
Фото з інтернету


Рецензии
Гарна присвята Андрію. Щем в серці, що так рано пішов від нас.
Світла йому пам'ять.
З щирістю, Людмила

Людмила Дзвонок   26.08.2017 21:00     Заявить о нарушении
Дякую за відгук.
Вічна пам'ять Андрію...
З повагою і найкращими побажаннями, Надія

Надежда Крайнюк   26.08.2017 22:16   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.