Як i колись...

Як і колись, Чумацьким Шляхом рушив
По небу Місяць. Серпень. Зорепад.
А люди святять яблука і груші  -
Як і колись, як сотні літ назад.

Не коників хоча ведуть до стайні,
Бо "осідлали" сотні кінських сил -
Такі ж медв"яні роси на світанні,
Такі ж в церквах співучі голоси.

І дзвони виграють, і знову ранком
До серця долітає дивний звук.
На свято дідусеву вишиванку
Вже одягає наймолодший внук...

Як і колись, молитва в небо лине,
Сплять дітлахи міцним здоровим сном,
І червоніють кетяги калини,
І чорнобривці квітнуть під вікном.


Рецензии
Красиво. Перевести бы на белорусский.
Когда-нибудь попробую.
Тепла Вам и доброй осени.

Владимир Шиманович 2   24.08.2017 18:52     Заявить о нарушении