Люблю

Промінчик світла пам'ятаю,
Він ніжно в сердце зазирнувнув,
І постать - світла, золотава,
Прогнала самоти пітьму.

Це Він! Бо ж сердце відчувало,
Єдиний та на все життя,
Захоплено душа співала,
Бажаючи в одне злиття!

Та не дрімає клятий сумнів,
"А може помилився ти?"
Волає сердце "будь розумний,
Немає іншої мети."

Ісус!... Скінчився довгий пошук,
Тремтять хвилюючись слова...
Люблю Тебе,за те що Боже,
Життя мені, Ти вічне дав!


Рецензии