Реплiки

Промине як сорок літ
Будеш жити серед бід,
Бо тоді почнеться тільки
Лікарі, хвороби й ліки.
*    *    *
В дурості дурний не признаЄться,
Він розумний, так йому здається.
*    *    *
Пішла теща і пропала
Де продукти купувала,
Як знайдеться десь на диво
Поверніть будь ласка пиво.
19.08.17.
 


Рецензии