Жiнки i чоловiки

 Жінки однакові усі,
А їхні женихи вже різні,
Є серед них і мудреці,
Жінок шукають хто з них ніжні.

Та ще й розумні у житті,
А вдома гарні господині,
В коханні чесні мов святі
Щоби віддати все дружині.

А жінки дивляться на них
Як на робітників з грошима,
На оптимістів не дурних,
Красивих з добрими очима.

Це удається не усім,
Бо дехто грає мов на сцені
І неодмінно гряне грім
І розійдуться в дні буремні.
18.08.17.
 


Рецензии