Бори величезн густи

Бори величезні і густі,
Ховають в себе щось таємне,
Заходжу в ліс, у казку дивну,
Мені цікаво і приємно.

Вже почина темніти, ніч,
Одягло небо мов намисто.
Поправлю травку щоб приліч,
Так набридло вже велике місто.

Розмовляю з вітром, друже,
Розповісить про все що бачив,
Він до мене не байдужий,
Він несе з собою вдачу.


Рецензии