Адчыняе ноч Каханне

белорусский язык

Цямнее ,
Хутка Ноч .
Ўжо няма у даль прасторы –
Канае ,  ізыходзіць  супакойны дзень .
Скакаў ад раніцы да часу ,
Цяпер памерці ,нават , лень.

Але бяздонне ноч адкрые -
Раз чуе вуха шэпат - шэпат ,
Каханне з зорак здабываем !
Салодкі водар бавіць нос ,
Вось быў мой сэнс малы ,  нягеглы ,
А бачыш , да нябёс дарос !

Ня бачыць вока , бачыць дух !
Навошта вочы - бачыць сэрца !
Бо водар счасця ,  водар дзьвух .
У дзень такога не бывае
Спакотна, потна і багата мух .


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.