ти десь

Ти десь у сердьовіччі моїх думок,
у тисняві в метро,
у моєму Моемі,
у тещі з безглуздою зачіскою
ти - моя Ніколь Кідман, ти - мій Жан Рено,
і я не який не "бі"
жінка - це безліч світів, це у потойбіччя вікно,
це - "залиште мене на самоті"...
певно, в домовині днів вже заховали літа,

чи не так?

а твій літак о третій...
сумно коли гине мета,
яка тхне парфумами на конверті.


Рецензии