Вiддзеркалення

Ти не сон і не привід – омана,
Що примарилась тільки вночі.
Почуття ті – живуть талісманом,
І палають у мене в душі.

І довіру: поранену, вбиту
Не знайти… я, мов в`язень  живу!
Ти - моє віддзеркалення світу,
Хай жорстоке, та я не тужу…

Ми у схованки довго так грали,
Що не можемо й себе знайти.
Поодинці – нас люди ламали,
Якщо б разом – щасливі були б.

І шляхи, по яким ми блукали,
Загорнуло у шатри зимою…
Все це досі турбує?... Не знаю.
Знаю то, тільки з часом минає.

Неймовірно і, ледь суперечне,
Але час той – найліпший, і не може відмерти.
Все минає… і кривди сердечні,
Та не можна, лиш спогади стерти…


Рецензии
Доброго дня, Аня!
Я сьогодні у Ваших віршах,
Як в любові купаюсь зрАння...

Вони насправді сповнені любові!
А ведь это правда очень важно (хотя порою и сложно) - в сердце сохранить ЛЮБОВЬ!

Юрий Воронин 2   08.01.2023 09:53     Заявить о нарушении
Юрий, добрый день вам!
Огромное спасибо вам,что читаете и вдвойне рада,что понравилось!

Анна Харитоненко   13.01.2023 12:12   Заявить о нарушении